Ett litet rop på hjälp!

Jag såg att en blivande journalist behövde hjälp i en tävling där hon kan vinna en systemkamera. Och vad är en journalist utan sin kamera? Dessutom tyckte jag hennes bidrag till vad som är typiskt för studentlivet var så kreativ och rolig! Så hon får min röst och en liten puff framåt! :) Så varsågod Jenny! ;)Jag är en 20-årig journalistikstudent som just nu försöker vinna en systemkamera i vår studentkårs fototävling!
Till det skulle jag behöva lite support med röstning! Det tar fem sekunder!

Det behövs ingen registration, det är bara att gå till http://www.nykar.se och rösta på tävlingsbidrag 3 =).

Jag är tacksam för varje röst!

Lite bakgrund:
Tävlingen går ut på att ta en bild på det bästa med studentlivet. Jag antog att de flesta skickar in bilder på olika fester och dylikt, och vill man vinna en fototävling behövs det nog något lite ovanligt tänkte jag. Så jag vände på det och tog en bild på det som allmänt ses som det sämsta med studentlivet: den dåliga ekonomin.
Jag tycker nämligen inte att det är så illa! Tvärtom uppmanar denna situation studenterna till lite kreativitet och kanske lite galna idéer (se bild). Just denna frihet att göra vansinniga saker utan att någon tycker det är konstigt är nämligen det jag ser som det bästa med studentlivet!


Tack för din röst!!
/Jenny


Här är hennes bidrag! Väldigt representativt tycker jag! :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Än en gång: tack för att du satte upp det här =)

xx

2010-04-21 @ 10:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0