Jag blev utmanad!

-Varje "spelare" börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag hatar dansande tomtar och andra dansande, sjungande prylar man kan köpa! Jag blir helt enkelt jättearg när jag ser dem! Skitarg!

2. Jag kan få för mig att göra en "cp-Åke" ni vet han som gjorde reklam förut på tv, för triss tror jag det var. Han som grimaserade mot chefen och härmade honom och gjorde sig löjlig. Jag kan få för mig att göra så när andra pratar, helt utan anledning och får verkligen behärska mig för att inte göra det...

3. Jag kan bara inte låta bli att sjunga när jag dammsuger. Det är som ett konstigt behov jag har...

4. Jag "hoppar" över vägpinnar m.m. när jag åker bil med andra. Jag "hoppar" med tårna så det inte syns.

5. Jag får ofta för mig att det är någon som ska ta tag i mig när jag går upp för trappor, ta tag i mina fötter m.m. så jag skyndar mig upp och har nästan lite halvpanik när jag tillslut är uppe. Då kan jag skynda mig och kasta igen dörren efter mig.

6. Jag gillar konstiga matkombinationer så som macka med mjukost med renkött och skivad banan. Kylskåpskall dagen efter pizza och avocado med mjukost.

Jag utmanar:

Anna

Heidi

Karolin

Cubix

Maya

Titti


Får man vara så här söt?? :D


Kommentarer
Postat av: Thess

Haha, fler än jag som hoppar med tårna! Värst var när jag berättat det för några vänner, ville ge min share av mitt privata sjuka liv, och nu givetvis kan en kompis få för sig att säga "du glömmer väl inte att hoppa över stolparna?" och då måste jag ju börja... För ibland kan jag åka långa sträckor utan att tänka på det, men har man väl kommit och tänka på det, då är det kört!

2010-03-01 @ 19:30:34
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/
Postat av: Kicki

Åhh..herregud...ge mig !!!!

2010-03-11 @ 08:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0