2010!

Nytt år och nya inlägg! :)

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla! :)

Jag har haft lite jul och nyårs paus från bloggen, men nu kommer den uppdateras lite då och då igen. :) Några gånger i veckan borde det bli. :)

Jag gav min hund Aragorn en gris i julklapp. En mjukis gris till min matte-gris. :) Den låter kul när han biter på den, ett mjukt nöffande! Inga höga pip och tjut här inte.

Och han bara älskar den! Han går och bär runt på den och tuggar lite försiktigt så den ska låta. Denna stoooora hund. De flesta hundar sliter ju sönder sina leksaker och man kan absolut inte ha mjukisdjur som de leker med. Men det kan man med Aragorn och Xita. De älskar sina mjukisdjur och det är hur gulligt som helst. :)
Aragorn till och med sover med sin älskade gris bredvid sig eller med den som kudde. :)

Så här hittade jag honom idag... Jag kunde inte låta bli att störa honom lite med kameran. :)


SÖTNÖT! :D


Kommentarer
Postat av: Annika Fagerström

Ohhhh, min vackre kille, vilket fint uttryck han har.

Får en liten tår i ögat när jag ser honom med julegrisen. Ge honom en liten gobit från mig.

kram

2010-01-05 @ 20:13:07
Postat av: Anonym

Fascinerande att du agerar mot nazismen och den vedervärdiga människobehandling den förde med sig, när du välsignar din "s k syster", som lever ut sina drömmar på samma sätt. Ur naismens vansinne kom åtminstone medcinska framsteg, hur vansinnigt framkallandet än var. Vad kommer ur "din välsignelse" ÖVER DET VANSINNE du välsignar genom din "halvsysters" beteende. Hon har bekräfade uppgifter på barn med fyra fäder, tre skilsmässor, natrurligtvis enbart från svin, och i dag lever hon med en man som är hennes "ägodel". Verkligheten är större än du någonsin trott. Samtliga barn är i dag under LVU-beslut, inte på grund av hennes störda män,utan sannningen. När ska du börja tänka själv? TÅL du sanningen? Trots alla polisanmälningar som soc varit delaktig under förhör, så väljer de att sätta barnens far i skyddat boende med de yngsta. MVH.En som törs fråga!

2010-01-07 @ 00:58:21
Postat av: Jonna

Till de som läser detta, så gäller det INTE min syster eller min systerson som jag skrivit om här i bloggen. Det här inlägget och det som någon anonym krake skrivit handlar om någon som jag klassar som min fostersyster, för att jag bodde hos hennes mamma och pappa när jag var yngre.Svar till du anonyma som skriver gång på gång till mig:

Jag har förut bett dig att skriva på min mail om det är något du vill. Min blogg är INTE ett forum för dig att vältra ur dig dina giftiga kommentarer och åsikter. Jag är INTE din slasktratt.

Jag VET vad som hänt senaste tiden. Mycket väl.

Och jag har fan inte välsignat NÅGON i min blogg. Leta reda på ett enda jävla ställe där jag välsignat någon!

Jag hävdar inte att NÅGON är en ängel, men heller inte någon jävla demon!

Tänka själv? Du har inte en aning om vem jag är, vad jag står för eller hur jag är som person. Sluta dina påhopp nu. Och tåla sanningen, jodu, den tål jag. Vad den än innebär.

Men DU är inte rätt människa att uttala dig över huvudtaget.

Du bryr dig om Sven.

Och om jag ska vara ärlig så SKITER jag i både Sven och Sue i det här. Huvudsaken är att barnen får det bra i framtiden. Och vad det är kommer inte varken Sven eller Sue att bestämma. Inte heller du eller jag.

Så återigen... Vill du mig något, så maila mig istället. Jag kommer svara, var så säker.

shy_midnight@hotmail.com

Jag blir ganska förbannad på dina jävla påhopp av mig och min person, så ge dig nu. Jag har ditt IP-nummer och slutar du inte så kommer det resultera i en anmälan. Vill du prata med mig så skriv på min mail och håll dig i skinnet, prata med mig som en vanlig person.

För du har som sagt var inte en aning om vem eller vad jag är.

Och vadå mvh? Med vänliga hälsningar my ass!

2010-01-07 @ 03:01:37
URL: http://lesanglotdesanges.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0